Results

marți, 22 aprilie 2008

Gadget(PC)


Yeah, asta cica ar fi interfata Windows 7. Vom vedea care si cum e treaba tocmai in 2009 din cate am inteles cand va fi lansat oficial de catre imperiul Microsoft. Probabil pana atunci va iesi si Linux X sau OS XX. In fine, asteptam.

Info: Numitul Windows 7 promite mult, dar cei mai multi dintre vor un singur lucru: sa mearga mai bine decat Vista.
Windows 7 este considerat de creatorii lui unul dintre cele mai puternice si mai bine gandite de pana acum sisteme de operare; mai mult decat atat, va fi mult mai prietenos cu utilizatorul decat Vista. 'E creat pe structura de baza a Windows Vista, dar toata partea de programare a fost imbunatatita, foloseste chiar mai putine resurse decat predecesorul sau si, din cate am inteles noi, va iesi pe piata ca fiind varianta mult imbunatatita a Windows Vista', a explicat Ariel Mates, ce lucreaza ca editor tehnic in Redmond, Statele Unite, la sediul Microsoft.
Una dintre cele mai mari schimbari a viitorului Windows Seven este asa numitul 'Recover Center' care va aparea in panoul de control al sistemului de operare. Cu acest program, utilizatorii vor fi capabili sa repare Windows-ul sau fisierele care au fost afectate, spre exemplu, de un virus, fara sa mai fie necesara reinstalarea.

Da, despre "Recover Centre" pot sa spun ca e un lucru foarte bun. Oricum aveam noi Recover si la Windows Xp/Vista, sunt curios cu cat e mai avansat, sau va avea aceleasi probleme ca Recover de la Windows Xp, cum ziceam, avem de asteptat pana la '09.

PS: Ma care esti, si ma cum te cheama ? (Prietenii stiu de ce :D)

1 comentarii:

Anonim,  09 mai, 2008  
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
web counter
web counter
tramadol

  © Blogger template ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP