Results

vineri, 4 aprilie 2008

Games

CALL OF DUTY 4 MODERN WARFARE

Call of Duty 4: Modern Warfare este noul joc gen actiune-thriller al echipei castigatoare de multe trofee de la Infinity Ward, creatorii intregii serii Call of Duty. Aceasta ultima editie aduce o experienta mai intensa si mai bogata decat oricare alta versiune a jocului binecunoscut.
Inarmat cu un arsenal de arme de foc puternice si moderne, jucatorii sunt transportati la locuri “fierbinti” de pe tot globul pentru a anihila gruparile inamice care ameninta lumea. Cei care aleg jocul vor lupta fie ca un soldat din marina Statelor Unite, fie ca un britanic din trupele S.A.S. , pe parcursul unei povesti pline de schimbari si de intorsaturi de situatie. Jucatorii vor avea la dispozitie si vor folosi o tehnologie sofisticata, superioara chiar si armelor cu putere de foc mare, respectiv atacuri coordonate atat terestre cat si aeriene, un sistem de comunicatie de ultima ora si multe alte elemente care vor fi esentiale pentru victorie.

FIFA 2008




FIFA 08
(cunoscut si ca FIFA 2008, FIFA Football 08 sau FIFA Soccer 08) este al patrulea joc din populara seria dezvoltata de Electronic Arts si va fi lansat pe 16 Octombrie 2007 pe platformele PC, Xbox 360, PlayStation 2, PlayStation Portable, DS, PlayStation 3, N-Gage, si Wii.
Pe coperta jocului se pare ca va aparea Ronaldinho, insotit de o vedeta locala, in functie de zona in care se va distribui jocul.


FARCRY2
Developer:
Ubisoft Studios
Publisher: Ubisoft
Genre: action / FPS
Platform: PC / Windows

Release date: World: April 2008
See this game on other platforms: 360 PS3
Play modes: single / multiplayer
Multiplayer: LAN / Internet
Age requirements: 16+

CRYSIS
La ora actuala Crysis este unul
dintre putinele jocuri care folosesc tehnoligia DirectX 10 din Windows Vista in colaborare cu placile video care o suporta. Setarile Very Hight nu sunt disponibile pe Windows XP ci doar pe Wondows Vista dar asta nu i-a impiedicat pe cativa isteti sa se joace cu fisierele config ale jocului si sa demonstreze ca efectele DX 10 din Crysis pe care numai Windows Vista le-ar putea reda functioneaza si in Windows XP.

0 comentarii:

web counter
web counter
tramadol

  © Blogger template ProBlogger Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP